Effektiva, välbeprövade och disruptiva produkter inom sårbehandling, vardagshälsa och medicinteknik.

På MEDFOUR har vi specialiserat oss på att sälja och marknadsföra produkter inom sårbehandling, vardagshälsa och medicinteknik. Den gemensamma nämnaren för kategorierna sårvård och vardagshälsa är Manukahonung från Nya Zeeland. De produkter vi säljer är dels receptfria produkter (OTC), medicintekniska produkter och livsmedelsprodukter.

Våra produkter finns fördelade i olika produktkategorier: sårvård för människa, sårvård för djur, förkylning, livsmedel/superfood, ärrbehandling, öronvård och mage.

De produkter vi säljer finns tillgängliga på den nordiska- och europeiska marknaden och säljs till slutkonsument genom apotek, detalj- och onlinehandel. Våra produkter används inom sjukvård och veterinärmedicin där försäljning sker genom distributionsnätverk och sjukvårdsgrossister.

Inte bara produkter

I våra kategorier erbjuder vi produkter och tjänster som hjälper våra konsumenter att behandla sår, hälsoproblem, friskare vardag och enklare sjukvård. Inom kategorin sårbehandling har vi vår genom sårcentralen.se vår egna tjänst där vi erbjuder kostnadsfri sårbehandlingsrådgivning från våra legitimerade sjukskötare.

Samtliga varumärken vi säljer och marknadsför har egna hemsidor med relevant produktinformation och kontaktvägar. Vi arbetar aktivt med att se till att våra produkter finns lättillgängliga för slutkonsument, det vill säga att de finns att köpa på apotek, detaljhandel och internet.

Alla produkter vi arbetar med är effektiva och välbeprövade, har ett gediget forskningsunderlag och utgör en god grund för bättre hälsa, vård och vardag. Denna princip följer vi alltid när vi ska lansera nya produkter och varumärken. 

Upptäck våra varumärken

MGO Manukahonung LogotypMGO Manukahonung Logotyp Vit
MANUKA FILL LogotypMANUKA FILL Logotyp Vit
Siltape Logotyp TransparentSiltape Logotyp Vit transparent
activon_manukahonung_logoactivon_manukahonung_vit_logo
cl-ear_logo_colorcl-ear_logo_white
simex_logo_rodsimex_logo_vit
BDS_Logo_medfourBDS_logo_hover
optiguard_brand_medfouroptiguard_logo_white
VisioFocus LogotypVisioFocus Logotyp Vit