Våra varumärken

MGO erbjuder konsumenter äkta Manukahonung från Nya Zeeland.

Hälsosamma livsmedel som honung är en trend på apotek och hälsokosthandeln. I flera europeiska länder är Manukahonung mer populärt än till exempel Aloe Vera. En trend som snabbt växer i Sverige tack vare MGO.

Alla produkter innehåller olika halter av det bioaktiva ämnet Methylglyoxal, förkortat MGO. Halterna mäts i mg/kg.

MGO som honung i glasburk
MGO Manukahonung finns som honung i glasburkar om 250 mg i styrkorna 100+, 300+ och 600+ mg/kg Methylglyoxal. Produkterna säljs på nordiska apotek och hälsokostbutiker.

MGO halstabletter
Halstabletterna innehåller den högsta mängden av 300+ mg/kg Methylglyoxal som säljs och har en god och tydlig smak av Manukahonung. Halstabletterna lindrar onda och irriterade halsar.

Besök hemsida för MGO®

MANUKA FILL erbjuder medicintekniska produkter för behandling av sår och hudbesvär med Manukahonung.

Vetenskapligt bevisade och naturligt framställda produkter blir allt vanligare i vården och efterfrågan ökar på apoteken. MANUKA FILL används inom vården och sälj på apotek. MANUKA FILL är medicintekniska produkter utvecklade för att läka svårläkta sår och hudbesvär i såväl egenvården som inom professionell vård.

MANUKA FILL erbjuder antibakteriell sårbehandling för allvarliga sår, ytliga sår och munsår. MANUKA FILL renar såret med en osmotisk effekt samt ger ett lågt pH-värde där bakterier inte trivs samt bibehåller en fuktig sårläkningsmiljö.

MANUKA FILL Sårsalvor
På alla Sveriges apotekskedjor finns MANUKA FILL. Produkten finns i två tubstorlekar och erbjuder konsumenten professionell behandling av sår och hudbesvär.

MANUKA FILL Förband
MANUKA FILL erbjuder innovativa förband som MANUKA Foam Air, världens enda skumförband impregnerat med Manukahonung. Samt kvalitetsförband som MANUKA IG och MANUKA IG Max. Förbanden används inom vården och säljs till konsument via Sårcentralen. Sjukvård köper förband via grossist OneMed.

Besök hemsida för MANUKA FILL™

Activon erbjuder sårbehandling med Manukahonung för djurägare och veterinärer.

Inom veterinärmedicin har Manukahonung sedan länge varit den viktigaste och mest naturliga behandlingen för sår på häst, hund och katt. Activon används världen över och är upphandlad av Sveriges distriktsveterinärer samt inom sjukvården.

Activon finns hos alla veterinärgrossister samt hos utvalda apotekskedjor och djurbutiker.

Activon Sårsalva
Används för behandling av ytliga och allvarliga sår på hund, katt och häst.

Förbanden
Förbanden Actilite och Activon Tulle säljs till konsument och kombineras med Activion Tube.

Besök hemsida för Activon

Världens enda termometer som visar temperaturen direkt på pannan.

Äntligen blev det enkelt, roligt, hygieniskt och säkert att ta tempen. Med febertermometern VisioFocus® behöver ingen bli utsatt för obehaglig rektal mätning eller obekväm och osäker mätning i örat.

VisioFocus finns i två varianter, PRO och konsument. VisioFocus PRO finns på över 200 sjukhusavdelningar.

Besök hemsida för VisioFocus™