MGO Manukahonung – äkta manukahonung från Nya Zeeland

MGO Manukahonung kommer från Nya Zeeland och är känd för sina unika egenskaper. Manukahonung produceras av bin som samlar nektar från Manukaträden på Nya Zeeland. Manukahonung har länge använts av maori-folket på Nya Zeeland, framför allt för sina medicinska egenskaper. 

Manukahonung är unik jämfört med andra sorter av honung eftersom den innehåller höga halter av ett ämne som kallas methylglyoxal, eller MGO. Detta ämne har visat sig ha starka antibakteriella egenskaper vilket gör Manukahonung till ett effektivt verktyg för att bekämpa olika bakteriella infektioner.

Desto högre MGO-värde som anges på burken, desto större effekt. Honungen har en lång historia och används över hela västvärlden för de egenskaper den tillskrivits och behållit. Rekommenderat intag är 1-2 teskedar dagligen.

Produkter

MGO Manukahonung på burk
MGO Manukahonung finns i glasburkar i halterna 100+, 300+ och 600+. För bästa effekt rekommenderas att äta 1–2 teskedar manukahonung dagligen. 

MGO Manukahonung halstabletter
MGO Manukahonung Halstabletter finns i smakerna Original, Citron och Svarta vinbär. Våra halstabletter säljs både i styrkorna 300+ mg/kg methylglyoxal samt 600 mg/kg.

MGO Manukahonung finns att köpa både på apotek och i hälsokostaffären. Köp MGO Manukahonung