Cl-ear öronvårdsprodukter erbjuder marknadens mest heltäckande sortiment för besvär med vaxproppar, öronvax, klåda och smärta i öronen. Cl-ear mjukar varsamt upp och avlägsnar segt och hårt öronvax. Vårt sortiment med örondroppar och öronspray både förebygger, lindrar och löser snabbt besvär med vaxproppar och öronvax.

Våra öron skyddar sig och sina funktioner (hörsel och balans) med hjälp av öronvax. Vaxet skyddar och håller hörselgången ren från smuts. Öronvax rinner normalt sätt långsamt ut ur örat och tar med sig skräp, detta för att förhindra att det hamnar i örats känsliga delar. Ibland uppstår problem, en alltför riklig vaxproduktion kan leda till att öronvaxet blir segare vilket bildar vaxproppar. Problem med vaxproppar kan även uppkomma vid användning av hörlurar, hörsnäckor och hörapparater som sluter tätt i hörselgången. Även användning av bomullspinnar kan leda till att vaxet inte rinner ut som det ska vilket bildar vaxproppar.

Vaxproppar kan vara hårda och sitta fast i hörselgångens väggar och hårstrån. Det är viktigt att hörselgången hålls ren för att vaxet ska kunna produceras och rinna ut normalt. Smärta, sämre hörsel, lock för öron är vanliga symptom på vaxpropp.

Produkter

Cl-ear Örondroppar Olivolja 15ml – Örondroppar med olivolja som kan ta bort öronvax
Cl-ear Öronspray Olivolja 10ml – Enkel applicering. Utmärkt för vaxpropp i örat 
Cl-ear Örondroppar Express 12mlHuskur för vaxpropp
? Prova Cl-ear Express som är dubbelverkande.

Till Cl-ear.se
E-handel