Cl-ear™ öronvårdsprodukter erbjuder marknadens mest heltäckande sortiment för besvär med öronvax, vaxpropp i örat och klåda i öronen. Cl-ear™ Örondroppar och öronspray både förebygger, lindrar och löser besvär med vaxpropp i örat och öronvax. Finns receptfritt att köpa på apotek. För behandling av både barn och vuxna.

Våra öron skyddar sig och sina funktioner (hörsel och balans) med hjälp av öronvax. Vaxet skyddar och håller hörselgången ren från smuts. Öronvax rinner normalt sätt långsamt ut ur örat och tar med sig skräp, detta för att förhindra att det hamnar i örats känsliga delar. Ibland uppstår problem, en alltför riklig vaxproduktion kan leda till att öronvaxet blir segare vilket bildar vaxproppar. Problem med vaxproppar kan även uppkomma vid användning av hörlurar, hörsnäckor och hörapparater som sluter tätt i hörselgången. Även användning av bomullspinnar kan leda till att vaxet inte rinner ut som det ska vilket bildar vaxproppar.

Vaxproppar kan vara hårda och sitta fast i hörselgångens väggar och hårstrån. Det är viktigt att hörselgången hålls ren för att vaxet ska kunna produceras och rinna ut normalt. Smärta, sämre hörsel, lock för öron är vanliga symptom på vaxpropp.

Läs mer om vaxpropp i örat, hur du kan ta bort öronvax på 30 sekunder och 5 tips vid vaxpropp och öronvax

Produkter

Cl-ear Örondroppar Olivolja 15ml – Örondroppar med olivolja som kan ta bort öronvax
Cl-ear Öronspray Olivolja 10ml – Enkel applicering. Utmärkt för vaxpropp i örat 
Cl-ear Örondroppar Express 12mlHuskur för vaxpropp
? Prova Cl-ear Express som är dubbelverkande.

Köpa Örondroppar och Öronspray med Olivolja på apotek
På apotek kan du köpa örondroppar och öronspray med olivolja som kan ta bort öronvax. Köp Cl-ear på apotea.seapohem.seMEDS.seKronans ApotekApoteket och Apotek Hjärtat.